Humanitarni bazar “Dobre volje” – Bazar za užine

11 okt

Humanitarni bazar “Dobre volje” održat će se u subotu 14.10.2017. godine u Pomozi.ba prostorijama na Čengić Vili (dr. Fetaha Bećirbegovića br 8) u terminu od 10:00-16:00 sati. Bazar je u subotu za dječicu kojoj osiguravamo sendviče pa vas molimo da podjelite informacije.

Kao i svaki put do sada, cijene će biti simbolične, počevši već od 0.50 KM. Ovaj put, s obzirom da se bliži početak školske godine, sva sredstva usmjetit će se na projekat “Užine”.

Prethodnih godina dolazili su i do broja od hiljadu djece kojoj su osiguravali užinu na dnevnom nivou, a cijena užine u pojedinm kantonima za cijeli mjesec iznosi 10 KM. Dakle, jednom djetetu možete osigurati da jede u školi cijeli mjesec za samo 10 KM (cijene u drugim kantonima su veće ali tu smo već osigurali donatore).

Pored toga što na bazaru možete kupiti interesantnih stvari po malim cijenama i time pomoći nekome, također možete i donirati sve ono što vam ne treba, a što se može koristiti u narednim bazarima, kako bi se od stvari koje nam stoje i često smetaju napravilo nešto korisno i pomoglo se onima kojima je pomoć najviše potrebna.

Detalje o projektu Užine možete pročitati ovdje.

FB Event

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments