Hammer IT u Zenici – Dođite na okupljanje najboljih IT kompanija iz cijele BiH

4 mar

Zenica će ovog proljeća biti bogatija za događaj koji se po prvi puta organizuje u ovom gradu, a sve u režiji ZeForge Communitya i pod simboličnim nazivom Hammer IT. Radi se o prvom okupljanju najboljih IT kompanija iz cijele BiH na jednom mjestu s ciljem promocije najbrže rastuće industrije u svijetu.

Događaj je zamišljen kao cjelodnevno druženje s IT kompanijama u prostorijama Impulsnog kreativnog centra Agencije ZEDA gdje će posjetioci uz opuštenu atmosferu moći razgovarati o potencijalima IT sektora, o iskustvima samih zaposlenika, prednostima i nedostacima rada u IT kompanijama, koje oblasti sve postoje i šta sve možete raditi u polju IT-a kao i sve drugo što ih zanima.

Hammer IT je namijenjen srednjoškolcima, studentima, zaposlenim, nezaposlenim te svim onim koji bi voljeli da nešto više nauče o samom ITu.

Događaj je rezervisan za 24. marta 2018. godine, a počet će u 10:00 uz prvu kafu, nakon koje ćemo i zvanično otvoriti događaj. Međutim, samo druženje s IT kompanijama nije sve što možete očekivati. Za sve zainteresovane pripremili smo i nekoliko veoma zanimljivih predavanja na neku od aktuelnih tema iz svijeta IT-a, kao i cjelodnevne radionice koje smo obezbijedili zahvaljujući nesebičnoj pomoći Spark digital acceleratora, odnosno Spark school-a.

Ovo je samo jedna od aktivnosti kojom ZeForge nastoji da doprinese promociji i stvaranju IT sektora u Zenici.

Budite dio pozitivnih promjena i vidimo se na Hammer IT događaju.

Ovaj dogadjaj je primjeren za sve uzraste i prihvatljiv za dijecu

FB Event

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin