Grow Centar: Besplatno uvodno predavanje o NLP-u i coachingu

15 dec

Želite li saznati više o tome šta je to NLP (Neuro-lingvističko programiranje) i šta je coaching, te koja je uloga coacha i na koji način vam coach može koristiti?

Pridružite nam se na besplatnom predavanju koje ima za cilj informisati vas o koristi NLP-a, upoznati vas sa osnovnim postulatima i primjerima iz prakse, kao i pružiti adekvatne informacije o procesu coachinga i moje uloge kao coacha. Prijava putem obrasca za prijave obavezna!

NLP je inovativan pristup vašim potencijalima i ličnim resursima. Na kreativan i zabavan način možete riješiti prepreke koje vam se u ovom trenutku čine nesavladive.

NLP se sastoji iz lepeze moćnih tehnika proisteklih iz psihoterapeutske prakse, te vam u kombinaciji sa vlastitim resursima omogućava življenje svoje bolje verzije. Predstavlja jednu od najjefikasnijih nauka o ličnom razvoju i magičan je jer nam omogućava da zastarjeli i nefunkcionalni način razmišljanja zamijenimo onim koji nam bolje koristi kada su odnosi u pitanju i bolje razumijevanje svijeta oko nas. Pomaže nam da širimo svoje vidike, oblikujemo stavove i unaprijedimo život na svim poljima. Ne postoji osoba na koju NLP nije ostavio snažan utisak i promijenio je na bolje.

Coaching je interaktivni proces između klijenta i coacha i ima za cilj razvijanje klijentovih potencijala koji vode ka ostvarenju zadatih ciljeva, stvaranje novih obrazaca ponašanja i modela koji vode ka uspjehu. Coaching kao podrška ima primjenu u mnogim životnim i poslovnim oblastima, a za njega se najčešće odlučuju klijenti kojima treba podrška u kreiranju poslovne ili životne misije i vizije, kada je u pitanju neka važna životna odluka ili klijent ima određeni obrazac ponašanja koji mu stvara prepreke i želi taj obrazac promijeniti u korisniji.

NLP predavanje će se održati 28.12.2015. godine u Sarajevu a više informacija možete pronaći na FB eventu.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin