Grad Tuzla: Javni poziv za učešće u programu raspodjele sredstava za podršku razvoja poduzetništva

11 maj

Ovaj Javni poziv otvoren je za sve samostalne djelatnosti i privredna društva, registrovana na području grada Tuzla u 2017. godini, kao i za već postojeća – registrovana fizička i pravna lica koja povećavaju broj zaposlenih u 2017. godini, zapošljavanjem osoba sa područja grada Tuzla, kao i nezaposlenih osoba sa invaliditetom.

Detaljne informacije o uslovima za apliciranje i kriterijima za ostvarivanje novčane podrške, navedene su u tekstu Javnog poziva i Prijavnim obrascima za sudjelovanje u jednom od slijedećih projekata: „Zapošljavanje i nova radna mjesta“, „Sigurni start“ i „Zapošljavanje ranjivih kategorija“, koji će biti objavljeni na web stranici Grada Tuzla: www.tuzla.ba, odnosno dostupni u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla.

Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla će organizovati predstavljanje sadržaja Javnog poziva, tzv. “otvoreni dan” i poziva sve zainteresovane predstavnike poslovnih subjekata. Na predstavljanje Javnog poziva koje će se održati dana 11.05.2017. godine (četvrtak), sa početkom u 12,00 sati, u Sali Doma penzionera Tuzla, adresa Filipa Kljajića broj 22, 75000 Tuzla.

Sve detaljnije informacije o uslovima, načinu i postupku apliciranja na Javni poziv mogu se dobiti u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, putem telefona 035 307 380, ili e-maila: [email protected] ili [email protected]

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments