Grad Banja Luka: Javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja

7 jul
Rok prijave 04.08.2017

Grad Banja Luka raspisuje javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja u 2017. godini. Predmet javnog poziva je dodjela podsticajnih sredstava, u funkciji zapošljavanja, poslodavcima i nezaposlenim licima koji obavljaju djelatnost na području grada, odnosno imaju prebivalište na području grada Banje Luke.

Podsticaji su namijenjeni: privrednim društvima i samostalnim preduzetnicima, poslovnim jedinicama privrednih društava i izdvojenim poslovnim jedinicama samostalnih preduzetnika registrovanim na području grada Banje Luke, koji obavljaju proizvodnu ili uslužnu djelatnost, u ukupnom iznosu od 400.000 KM; nezaposlenim licima, prijavljenim na evidenciji JU Zavoda za zapošljavanje RS, Filijala Banja Luka – biro Banja Luka, u ukupnom iznosu od 220.000 KM.

Zahtjevi sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se poštom ili lično u zapečaćenim kovertama, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara br. 1, Banja Luka, sa naznakom ”Prijava na javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja u 2017. godini”.

Rok za podnošenje prijava je 4. avgust 2017. godine. Kompletan javni poziv i potrebnu dokumentaciju možete pogledati na stranici internet stranici grada Banja Luka.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin