Global Talent: Pronađite svoj posao iz snova i izgradite poslovnu karijeru u međunarodnom okruženju

16 nov

Pronađite svoj posao iz snova i izgradite poslovnu karijeru u međunarodnom okruženju te upoznajte nove kulture kroz program stručnih praksi – Global Talent.

Global Talent je program koji je namijenjen osobama sa završenim prvim ili drugim ciklusom studiranja u posljednje dvije godine, a koje žele steći profesionalno radno iskustvo iz područja svojih studija u međunarodnom okruženju.

Kroz ovo iskustvo studenti mogu razviti svoj puni potencijal, stručne, ali i osobne vještine. Svrha ovog programa, uz pružanje profesionalnog radnog iskustva, jest da upravo to iskustvo omogući studentima da pomognu i potaknu razvoj zajednice u kojoj obavljaju prakse.

AIESEC kroz ovaj program potiče mlade ljude da ostvare pozitivan utjecaj u našem društvu kao odgovorne i poduzetne individue. Sudionici programa imaju priliku raditi u područjima poput marketinga, informacijskih tehnologija i obrazovanja, a sam program traje minimalno 3 , a maksimalno 18 mjeseci. U tom periodu će studenti moći praktično primijeniti znanje koje posjeduju, ali i steći novo.

„Osobiti fokus se daje zemljama poput Njemačke, Turske, Rusije, Češke, Španjolske, Mađarske, gdje osobe s Bachelor ili Master diplomom imaju prednost pri apliciranju na neku od praksi.“, poručuju iz lokalnog ureda.

Više o samim praksama pratite na fb stranici AIESEC Mostar.

Link prijave je : https://podio.com/webforms/13015968/919409

A o samom procesu prijave pročitajte ovdje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin