Global Analitika: Poziv za volontere/ke

22 mar
Rok prijave 10.04.2016

Centar za društvena istraživanja “Global Analitika” je usmjeren na stvaranju sigurnijeg okruženja, osnaživanju uloge civilnog društva, izgradnji mira, zaštiti i promoviranju ljudskih prava i sloboda, te promicanje kreativnih metoda rješavanja sukoba na individualnoj, grupnoj i političkoj osnovi. Poseban akcenat je na podršci osjetljivim kategorijama društva (mladi, žene i manjine). Takođe, Centar je i akreditovani organizator dugoročnog volontiranja.

U narednom periodu, centar „Global Analitika“ planira realizovati niz projekata, za koje će biti potreban određeni broj aktivnih volontera. Također, volonteri mogu konkretno učestvovati i u osmišljavanju novih projekata, te se pridružiti i profesionalnom angažovanju u području koje ih zanima.

Program volontiranja u našem Centru započeli smo u februaru 2016. godine, te tim povodom vas pozivamo da se priključite organizaciji koja okuplja mlade osobe, a koje su podržane od strane eksperata sa različitih polja djelovanja. Mi vam nudimo priliku da steknete iskustvo i znanje!

Ove godine raspisujemo novi javni poziv za dvije volonterske pozicije, i to:
– volonter/ka za poziciju istraživača,
– volonter/ka za poziciju asistenta voditelja projekata.

Pravo prijave imaju mladi koji su željni da rade i da doprinose opšte društvenim ciljevima.

Potrebno je da svi zainteresovani pošalju CV i motivaciono pismo (ne duže od jedne A4 stranice) na našu e-mail adresu: [email protected] i to do 10. aprila 2016. godine. Molimo Vas da prijave šaljete isključivo putem e-maila i to sa naznakom: Za javni poziv.

Za više informacija posjetite web stranicu: globalanalitika.com i fan page na Facebook-u https://www.facebook.com/global.analitika.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin