Gdje putuješ naredne jeseni?

21 apr
Tokom godine svaka od 96 lokalnih BEST grupa Evrope u okviru svog univerziteta organizuje besplatan stručni kurs koji ima za cilj obrazovanje, upoznavanje drugih kultura i negovanje različitosti.

Kursevi traju od 7 do 14 dana i obuhvataju predavanja, upoznavanje grada domaćina i večernja druženja. Sadržaj kursa je unaprijed određen, tako da svaki student može, osim destinacije, da izabere i temu koja odgovara njegovoj struci i aplicira. Studenti koji žele da se prijave za kurs moraju da naprave nalog na internet stranici www.best.eu.org.
Na istoj internet stranici nalazi se spisak svih gradova u kojima se kursevi održavaju,  kao i nihove teme. Popunjavanjem aplikacionog formulara i pisanjem motivacionog pisma na engleskom jeziku studenti se prijavljuju za odabrani kurs. Mogućnost učestvovanja na jednom kursu ima najviše 22 studenta iz svih gradova Evrope u kojima postoji lokalna BEST grupa.
Nivo studija nije relevantan, potrebno je osnovno znanje engleskog jezika. Za više informacija o seminarima i prijavama posetite: http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp Ili kontaktirajte BEST Beograd na e-mail: [email protected].
(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin