GC SEE/ERMA Master program u jugoistočnoj Evropi

19 jul
Rok prijave 10.09.2018

Pozivaju se svi zainteresovani za proučavanje ljudskih prava i demokratije da se prijave za GC SEE/ERMA Master program u jugoistočnoj Evropi.

 

 

 

 

 

 

 

 

OBLAST:
Ljudska prava

OPIS

Global Campus Jugoistočna Evropa – Evropski regionalni master program za demokratiju i ljudska prava u jugoistočnoj Evropi (GC SEE / ERMA) je akademski edukativni program namenjen studentima koji žele da kombinuju studije sa praktičnim i terenskim istraživačkim iskustvom u oblasti ljudskih prava i demokratizacije. Primjenjuje se u Sarajevu i na Univerzitetu u Bolonjskom rezidencijalnom centru u Bertinoru (CEUB), pa učenici dobijaju diplome sa oba koordinirajuća univerziteta. Program dodeljuje 60 ECTS. Učesnicima iz Crne Gore obezbijeđeni su grantovi za studije koji pokrivaju redovne troškove života (novembar do jula) u iznosu od 4.500 € bruto.
Troškovi smještaja (pun pansion) i zdravstveno osiguranje su takođe obezbijeđeni programom.

USLOVI
– Univerzitetski stepen studija koje traju 4 ili 5 godina (najmanje 240 ECTS), iz oblasti ljudskih prava (pravo, političke nauke, međunarodni odnosi);
– Znanje engleskog jezika; TOEFL – minimalni rezultat 560 papira, 220 računarskih, IBT ne manji od 83; IELTS British Council-a – minimlni opseg 6,5 i ne manji od 6,0 u bilo kom od njegovih potkategorija; CAE i CPE Cambridge ispiti.

NAČIN PRIJAVE
Popuniti online obrazac za prijavu a zatim preuzeti obrazac1, popuniti i dostaviti Centru za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu putem redovne / ekspresne / prioritetne pošte ili lično.
(Adresa: Zmaja od Bosne 8, UNSA Campus, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina).
Kasne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

ROK ZA PRIJAVU:
10. septembar 2018. godine.

Detaljnije: Master program u jugoistočnoj Evropi

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments