Fuckup Nights Banja Luka #6

22 okt

Vrijeme je da vam najavimo šesti po redu, a za nas veoma poseban, Fuckup Nights Banja Luka.

27. oktobra se ponovo okupljamo u Qlab-u kako bi naučili, dobro se nasmijali i sprijateljili sa ostalim učesnicima event-a dok slušamo priče i poslovne greške naših govornika.

A poslije toga ŽUURKA, jer u isto vrijeme slavimo uspjeh i neuspjeh. Neuspjeh jer ćemo iz istog nešto i naučiti, a uspjeh, jer kao što smo napomenuli, ovo je posebno izdanje Fuckup Nights Banja Luka, a razlog je taj da Qlab slavi svoj drugi rođendan, TAA-DAAAA. Veliko vam HVALA na nesebičnom pružanju podrške, nadamo se da smo opravdali očekivanja kada su u pitanju događaji i razvoj zajednice.

Format Fuckup Nights događaja je vrlo jednostavan:
– veče koje počinje u 18:00 časova
– 4 govornika koji će nam prezentovati svoje greške na putu ka uspjehu
– grupa sjajnih ljudi koji su spremni da nauče lekcije iz grešaka naših govornika
– zajednički Q&A gdje ćete moći da postavite pitanja govornicima

U narednim sedmicama ćemo vam detaljnije predstaviti naše govornike, a za sada ćemo reći, da smo se za ovu posebnu noć zaista potrudili da obezbijedimo sjajne i poučne priče iz kojih svi zajedno možemo dosta da naučimo.

Kao što smo vas već navikli, kao neizostavan faktor za razbijanje treme – i govornika i publike, tu je Gorštak zanatska pivara – Highlander Craft Brewery.

Jedina stvar koja fali da ovo veče bude fenomenalno ste upravo vi, zato klik na link i prijavite se!

PRIJAVE: http://bit.ly/FUNBL6

Događaj je besplatan a prijave su obavezne.

Šta je Fuckup Nights?
Fuckup Nights kao globalni pokret i serijal događaja nastao je 2012. godine u Meksiko Sitiju i danas je rasprostranjen u više od 300 gradova širom svijeta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspjeha promijeni i neuspjeh postane sastavni dio procesa građenja uspješnih poslovnih priča.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments