FTV Traži novinare i snimatelje u Bihaću i Travniku

17 feb

Federalna TV vas poziva da se javite na audiciju za novinare/ke u Bihaću. Radio-televizija Federacije vam nudi mogućnost rada u ITC Bihać, gdje će i biti obavljena audicija. Termin audicije će biti naknadno oglašen do kraja februara ove godine.

Uz visoku stručnu spremu fakulteta društvenih smjerova (u obzir dolaze i apsolventi, odnosno studenti), poželjno je da ste komunikativni, radoznali, uporni, te spremni za timski rad.

U sklopu audicije biće obavljen audio-vizuelni test (studijsko snimanje), te usmeni test informisanosti o političkim, ekonomskim, kulturnim i drugim društvenim zbivanjima u zemlji i svijetu.

Svoju prijavu sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, stručna sprema, eventualno radno iskustvo u medijima, te kratak opis ličnih karakteristika i interesovanja) i fotografijom možete dostaviti na e-mail adresu: [email protected] do 26.2.2018. godine.

Dopisništvo Travnik

Federalna TV vas poziva da se javite za snimatelja/montažera u Dopisništvu Federalne TV u Travniku.

Svoju prijavu sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, stručna sprema, eventualno radno iskustvo) možete dostaviti na e-mail adresu:[email protected] do 23.2.2018. godine.

Termin eventualnog razgovora naknadno ćemo oglasiti do kraja februara ove godine.

federalna.ba

(Visited 105 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Comments

Autor Emina Mumić