Friends without borders – Poziv za srednjoškolce iz Jajca

4 aug

Asocijacija srednjoškolaca u BiH je krenula sa drugim ciklusom razmjena u sklopu projekta “Prijatelji bez granica II”. Projekat obuhvata program omladinskih razmjena koji uključuje čak 14 lokalnih zajednica širom BiH.

U proteklom periodu realizovali smo razmjene u 7 gradova i to: Travnik, Novi Travnik, Zenica, Brčko, Gradačac, Trebinje i Tuzla. Ukupno smo za vrijeme projektnih aktivnosti uključili više od 70 srednjoškolaca iz različitih sredina.

Pozivamo Vas da nam se priključite u narednim razmjenama, osjetite raznolikost naše države i upoznate vršnjake iz 14 gradova u Bosni i Hercegovini.

Jedna od slijedećih razmjena će uključivati srednjoškolce iz Jajca, koji će dobiti priliku da posjete Gradišku.

Ako ste iz Jajca i pohađate srednju školu ovo je prava prilika za Vas. Prijavite se tako što ćete ispuniti aplikacijski obrazac na slijedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbkNh_7qu6DbrZnrhCeJ26SlU4DY5LMTZ50wT8CsCboMAojg/viewform

Ukoliko budete izabrani za jednog od učesnika razmjena, dobit ćete priliku da posjetite Gradišku i upoznate se sa svojim vršnjacima  i njihovom porodicom. Upoznati ćete raznolikost življenja u BiH.

Nakon posjete Gradišci, vršnjak kod kojeg si proveo svoje vrijeme će doći u tvoj grad, te bi prenoćiše trebao osigurati ti, odnosno tvoja porodica.

Razmjena će se ralizovati u drugoj polovini augusta 2016.g.

NAPOMENA: Sve ostale troškove(hrana, putni troškovi, osvježenje i sl.) snosi ASuBiH.

(Visited 185 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments