Friends without borders – Poziv za srednjoškolce iz Gradiške

5 aug

Asocijacija srednjoškolaca u BiH je krenula sa drugim ciklusom razmjena u sklopu projekta “Prijatelji bez granica II”. Projekat obuhvata program omladinskih razmjena koji uključuje čak 14 lokalnih zajednica širom BiH.

U proteklom periodu realizovali smo razmjene u 6 gradova i to: Travnik, Novi Travnik, Zenica, Brčko, Gradačac i Trebinje. Ukupno smo za vrijeme projektnih aktivnosti uključili više od 70 srednjoškolaca iz različitih sredina.

Pozivamo Vas da nam se priključite u narednim razmjenama, osjetite raznolikost naše države i upoznate vršnjake iz 14 gradova u Bosni i Hercegovini.

Jedna od slijedećih razmjena će uključivati srednjoškolce iz Gradiške, koji će dobiti priliku da posjete Jajce u drugoj polovini augusta.

Ako ste iz Gradiške i pohađate srednju školu ovo je prava prilika za Vas. Prijavite se tako što ćete ispuniti aplikacijski obrazac na slijedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRikSbt_PeqewVBzfj88WBXS-rXW1ZVIO_0e1UkVjbEcME-g/viewform

Ukoliko budete izabrani za jednog od učesnika razmjena, dobit ćete priliku da posjetite Jajce i upoznate se sa svojim vršnjacima  i njihovom porodicom, upoznat ćete razlike i raznolikost življenja u BiH.

Nakon posjete Jajca, vršnjak kod kojeg si proveo svoje vrijeme će doći u tvoj grad, te bi prenoćiše trebao osigurati ti, odnosno tvoja porodica.

 

NAPOMENA: Sve ostale troškove(hrana, putni troškovi, osvježenje i sl.) snosi ASuBiH.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments