Foto natječaj ‘Herzegovina trough my eyes’

10 jul

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije je pokrenula foto natječaj pod nazivom “HERZEGOVINA TROUGH MY EYES”.

Natječaj koji za tematiku ima da prikaže ljepote Hercegovine, je pokrenut s namjerom da se animiraju  strani i domaći turisti da šalju zanimljive fotografije kulturnih, istorijskih i prirodnih ljepota, te događanja i zanimljivosti Hercegovine.

Sam cilj projekta jeste promocija turizma u HNK/Ž putem društvenih mreža i viralnog marketinga i to putem Facebook stranica. Opća popularnosti Facebooka kao alata za bolji marketing, komunikaciju s kupcima i korisnicima usluga ponukala nas je da koristimo Facebook stranice i marketing na Facebook mreži. Velika većina turista koji dolaze u BiH koristi te iste društvene mreže. Logika nam nalaže da bi se trebali oglašavati tamo gdje su naši potencijalni turisti.

Otuda je pecifičnost ovog natječaja koi se održava do 31.08. 2016. godine je da se fotografije šalju putem Facebook aplikacije, te da se izbor pobjednika vrši putem glasanja Facebook  korisnika.

Svaki učesnik foto natječaja  može poslati tri autorske fotografije, a autor pobjedničke fotografije će kao nagradu dobiti Android  Tablet quad core procesor, 10,1 inch.

Adrese za pristup Facebook foto natječaju “HERZEGOVINA TROUGH MY EYES”

Link na foto natječaj (desktop verzija): https://www.facebook.com/hercegovina.ba/app/1029955927095872/

Link za pristup putem mobilnih uredjaja: https://goo.gl/JZqWlE ili koristite QR code na promotivnom banneru

Pravila takmičenja:

1 Odaberite Vašu fotografiju iz Hercegovine, (koja prezentuje prirodne i kulturne ljepote, događanja i doživljavanje Hercegovine )

2. Pristupite oficijelnoj Facebook stranici TZ HNK/Ž https://www.facebook.com/hercegovina.ba/

3. Lajkate našu stranicu (opcija Like ili Sviđa mi se).

4. Izaberete tab „Photo Contest“.

5. Odaberite fotografiju za upload, upišite naziv i opis fotografije i kliknite  na UPLOAD

6. Pozovite vaše prijatelje da glasaju za Vašu fotografiju TZ HNK/Ž zadržava pravo da objavi uspješne fotografije na Facebook stranici TZ HNK/Ž kao i na službenoj web stranici www.hercegovina.ba.

Detalji i pravila takmičenja objavljena su na stranici foto natječaja.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin