Forum Sporta Sarajevo 2018

16 nov

Forum sporta je event koji na jednom mjestu okuplja relevantne osobe iz raznih sportova i sportskih oblasti koji putem predavanja prenose svoja znanja i iskustva. 


Prisutni će dobiti konkretne savjete i alate za poboljšanje svog rada i vještina u sportu. Forum sporta namijenjen je za osobe koje rade u sportskim klubovima i organizacijama, školama sportova, sportskim objektima, osobama koje organizuju sportske događaje ili su na neki način povezani sa sportom. Također, mjesto na ovom događaju mogu pronaći studenti Fakulteta sporta, Ekonomskog fakulteta ili Fakulteta povezanih sa organizacijom i upravljanjem, PR-om i slično.

Forum ima za cilj unaprijeđenje sporta u BiH, poboljšanje organizacionih aspekata i poslovanja klubova i organizacija u sportu. Oni koji budu prisustvovali forumu, steći će nove vještine i sigurno će biti bogatiji za jedno značajno iskustvo iz struke.

Kada?  Subota, 8. decembar 2018. u 10:00 – 17:00
Gdje? Hotel Sarajevo, Džemala Bijedića 169 A, 71000 Sarajevo
Studentska ulaznica: 30 KM                                                                                                            Prijavite se na vrijeme.

(Visited 125 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments