Fondacija tuzlanske zajednice objavljuje oglas za angažman stručnog/e saradnika/ce

27 jul
Rok prijave 13.08.2018

U okviru Programa razvoja zajednice u MZ Kiseljak u Gradu Tuzla, Fondacija tuzlanske zajednice poziva sve zainteresovane i kvalifikovane kandidate da se prijave za sljedeći angažman po ugovoru o djelu:

  1. Stručni/a saradnik/ca za:
  • Izradu analize postojećeg načina rada neformalnih sakupljača sekundarnih sirovina kako bi se utvrdila vrsta i količina sirovina koja isti skupljaju i prodaju na području Grada Tuzla, a posebno na području MZ Kiseljak.
  • Izradu prijedloga mogućih mjera za uključivanje neformalnih sakupljača sekundarnih sirovina u postojeći sistem upravljanja i recikliranja otpada u Gradu Tuzla.

Period angažmana: septembar – decembar 2018.

U periodu angažmana stručni/a saradnik/ca će usko sarađivati sa programskim osobljem FTZ-a kako bi se dogovorili oko prikupljanja informacija o trenutnoj situaciji na polju upavljanja i recikliranja otpada, kao i o načinu rada neformalnog sektora sakupljanja sekundarnih sirovina na području Grada Tuzla.  Pored gore navedenih zadataka, od stručnog saradnika se očekuje da će imati direktne kontakte sa relevantnim organizacijama, institucijama, preduzećima i drugim interesnim grupama koji se bave upravljanjem otpadom, reciklažom i sakupljanjem sekundarnih sirovina u Gradu Tuzla, a posebno na području MZ Kiseljak.

Potrebne kvalifikacije i sposobnosti:

  • VSS iz oblasti ekološkog inžinjerstva ili drugog prirodnog ili tehničkog smjera;
  • Prethodno radno iskustvo u trajanju od najmanje dvije godine na srodnim temama i poslovima iz glavnog zadatka (poželjni kandidati sa iskustvom na poslovima upravljanja i recikliranja otpada, odnosno sakupljanja sekundarnih sirovina);
  • Od angažovanog stručnog saradnika se očekuje da radi na terenu i od kuće, kao i da koristi vlastiti prevoz i vlastiti računar.
  • Od angažovanog stručnog saradnika se očekuju dobre komunikacijske sposobnosti, kao i poznavanje poslovne korespodencije.
  • Prednost će imati kandidati koji odlično govore i pišu engleski ili njemački jezik radi komunikacije sa međunarodnim partnerima.

Svi zainteresirani kandidati trebaju da pošalju biografiju na [email protected] najkasnije do 13.08.2018 do 24:00h. Kandidati koji posjeduju gore navedene kvalifikacije biće pozvani na razgovor u sedmici 20.08.2018.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte glavni ured na gore navedeni email.

Kompletan oglas: Oglas za angažman stručnog saradnika FTZ

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments