Fondacija CURE: Poziv na radionicu o zalaganju

3 apr
Rok prijave 05.04.2016

Fondacija CURE je, u okviru svojih aktivnosti, a uz podršku Kvinna till Kvinna, pokrenula projekat “Zalagačke Akcije BiH Žena” sa ciljem jačanja vidljivosti društveno marginaliziranih žena, jačanje saradnje između Fondacije CURE, lokalnih žena aktivistkinja i žena političarki, te razvojem BiH Ženske Zalagačke Platforme koja se temelji na Političkoj Platformi Ženske Mreže BiH.

U okviru projekta organizujemo radionicu o zalaganju za predstavnice_ke lokalne zajednice iz ciljanih područja provedbe projekta.

Radionica o zalaganju će se održati u hotelu HEKO, Bugojno 6-8.04.2016.g.

Osnovni cilj radionice je umrežavanje i jačanje kapaciteta aktivistkinja_ta iz malih lokalnih zajednica da prepoznaju prioritetne probleme u svojim lokalnim zajednicama, da se upoznaju sa osnovnim elementima zalaganja kako bi pokrenule_i lokalne zagovaračke akcije.

U slučaju da ste zainteresovane_i da prisustvujete ovom treningu, ljubazno molim da svoju prijavu pošaljete do utorka 05.04.2016.g. [email protected]

Voditeljice radionice su ugledne i aktivne predstavnice organizacija civilnog društva Duška Andrić i Jasminka Drino Kirlić.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin