Fireside Chat: Pokretanje prehrambenog startupa

6 apr

Kuhari koji su hranu pripremali za Oprah i Obamu dolaze u SPARK! Kojim povodom?

Startupi ne moraju biti samo IT orijentirani – interes za prehrambene startupe je u porastu, radilo se o startupima za olakšavanje narudžbe hrane, proizvodnji organske hrane ili poboljšavaju održivosti svijeta. No, iako je to neporeciv izbor mnogih poduzetnika, to je posebna grana startup svijeta u kojoj vrijede neka malo drugačija pravila. Postoje neki elementi koji osiguravaju da ostanete na pravom putu i da besprijekorno nastavite poslovati.

Sve o uspješnim food startupima možete saznati ako se prijavite na Fireside Chat: Pokretanje prehrambenog startupa, koji će se održati u četvrtak, 11.4.2019. u 18 sati u SPARKu. Tko može bolje pričati o hrani nego kuhari koji su hranu pripremali za Oprah i Obamu?

Naš prvi gost je Chef Art Smith, američki kuhar koji je radio za Bob Grahama, Jeb Busha i do 2007. bio osobni kuhar Oprah Winfrey. Njegova stručnost je južnjačka kuhinja. Poslije njega svoju priču će podijeliti Lauren Bernstein, osnivačica i direktorica projekta The Culinary Diplomacy, koja radi u Obaminoj delegaciji u State Departmentu, te je bila mentorica direktorici SPARKa i Zdrava Logika, Maji Miljević, i osnivačici portala Chakula, Irmi Zulić, za vrijeme #YTILI Fellowshipa

Zvuči zanimljivo? Želite pokrenuti svoj prehrambeni startup i olakšati život nudeći lakši pristup organskoj i održivijoj hrani? Prijavite se što prije preko naše forme: http://bit.ly/2FsQvFv. Ulaz je besplatan.

FB event

(Visited 38 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović