Find Your Spark 2018: Otvorene prijave na radionice

14 aug
Rok prijave 23.08.2018

Nakon prijava za volontere i natjecanja, SPARK je otvorio i prijave na radionice u sklopu Find Your SPARK događaja. Za sve vas koji su tek čuli za ovaj tech događaj koji vas očekuje u Mostaru krajem osmog mjeseca, točnije u subotu 25.8. od 12 do 19 sati, slijedi par informacija.

Event je podijeljen na tri dijela:

#1 Gadget Show – izložba zanimljivih gadgeta (otvoreno i besplatno za sve posjetitelje)

#2 Gamer Challenges – tri natjecanja (prijave zatvorene)

#3 Brain Gym – edukativne radionice (prijave otvorene do 23.8.).

Događaj je organiziran u sklopu projekta 21st Century Education for 21st Century Career uz podršku Američke ambasade u BiH. Tu su i sponzori, jer što bi FYS bio bez njih: Sync, NSoft, Sportradar, Rolograf, Ožujsko pivo, Eurosan iRed Bull. Djeca će posebno uživati igrajući se sa edukacijskim robotićima, a odrasli će se upoznati s najnovijih gadgetima koji olakšavaju svakodnevni život – ili ga čine zabavnijim.

Za one koji žele znati više, prijave na Brain Gym su upravo otvorene! Radi se dvije radionice:

14:00 – 16:00 Izrada mobilne aplikacije za kontroliranje robota, Marin Troselj (STEMI education)

16:00 – 17:00 Osnove 3D printa, Emir Čaplja (ZEDA)

Da biste sudjelovali na radionicama, nije potrebno nikakvo predznanje, no broj mjesta je ograničen. Ukoliko se na događaju ne želite samo zabavljati, nego i naučiti nešto novo, popunite kratku formu.

#FYS2018 #SPARKevent

Objavljivanje ovog teksta je dijelom financirano grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State). Mišljenja, nalazi i zaključci koji su ovdje navedeni pripadaju autorima i ne odražavaju nužno mišljenja, nalaze i zaključke Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments