EVS: Poziv za volontiranje u Sloveniji

17 dec
Rok prijave 31.12.2015

Projekat Mladost u medijima je dobar kako za početnike tako i za profesionalce u oblasti medijske produkcije.

Polaznici će imati priliku da naprave nekoliko video klipova različitih žanrova, povezanih sa lokalnom omladimom i socialno-kulturnim procesima. Sva mjesečna produkcija biće objavljena u Youth TV časopisu i predstavljena na javnim ekranizacijama i filmskim festivalima.

Zainteresovani za medijsko obrazovanje, mogu poboljšati svoje vještine tako što će raditi kao pomoćni mentori u različitim radnjama i treninzima za lokalnu omladinu. Kancelarije DZMP-a su dobro opremljene sa kompjuterima kao i sa svim drugim što je potrebno za terenski rad i snimanje. Polaznici će dobiti priliku da učestvujeu u produkciji DZMP luksuznog filmskog festivala.

Volonterima će biti obezbijeđen smještaj u privatnim sobama, novac za hranu i lokalni transport, džeparac. Putni troškovi će djelimično biti refundirani u skladu sa pravilima EU Erasmusa+.

Traže se samo-inicijativni, motivisani, komunikativni, kreativni, i odgovorni mladi ljudi od 18 do 30 godina. Zainteresovani je poželjno da imaju neko osnovno znanje iz oblasti fotografije i filma i osnovno znanje Engleskog jezika.

Rok za prijavu je 31. decembar 2015.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin