Event u Banjaluci: Zaposli se – Pokreni svoj biznis!

11 sep
Rok prijave 28.10.2017

Udruženje mladih ekonomista (UMEK) je dobrovoljna organizacija, zasnovana na slobodnom povezivanju i udruživanju mladih ekonomista te promociji pozitivnih poslovnih ideja. Jedan od naših osnovnih ciljeva je uspostaviti komunikaciju između mladih ljudi i tržišta rada te podstaći mlade ljude da pokrenu sopstveni posao.

Iz tih razloga, jedan od najvećih projekata našeg udruženja jeste Konferencija “ZAPOSLI SE – POKRENI SVOJ BIZNIS!” koju organizujemo zajedno sa Savezom studenata Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci.

Opšti cilj konferencije je da se svim mladim ljudima, zainteresovanim za pokretanje vlastitog biznisa, ali i onima koji o tome još uvijek ne razmišljaju, obezbijedi podsticaj i dodatni motiv da budu preduzetni i pokrenu svoj posao!

Kada? 28. Oktobar u 10:00 – 16:00

Gdje? Ekonomski fakultet Banja Luka; Majke Jugovića 4, Banja Luka

Sama konferencija će se sastojati iz dva dijela:
1) Prvi dio konferencije odnosi se na predavanja uspješnih preduzetnika koji će kroz lične primjere učesnicima objasniti svoj put do uspjeha i izazove kroz koje su prolazili. Predavači će obezbijediti adekvatna predavanja uz primjenu multimedijalne tehnologije, kako bi učesnicima što bolje približili svoj put do uspjeha.

2) Drugi dio konferencije odnosi se na aktivnosti učesnika. Svi zainteresovani učesnici imaju priliku da nam pošalju svoje BIZNIS PLANOVE, nakon čega će komisija od tri člana odlučiti koja tri su najbolja. Autori najboljih Biznis planova će imati priliku da svoju poslovnu ideju predstave pred svim učesnicima konferencije. Takođe, tri najbolja biznis plana će biti i NOVČANO NAGRAĐENA!

Pored novčanih nagrada, tokom konferencije će biti dodijeljene još neke vrijedne nagrade koje ćemo objaviti u narednom periodu. Uz to, u saradnji sa partnerima konferencije, omogućili smo i praksu za nekoliko učesnika.

FB Event

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments