European Youth Foundation seminar u Strazburu

3 jan
Rok prijave 10.01.2016

European Youth Foundation (EYF) Savjeta Evrope organizuje seminar sa predstavnicima međunarodnih i lokalnih omladinskih nevladinih organizacija, koji će biti održan u Strazburu od 01. do 04. marta 2016. godine.

Učesnici će na seminaru učiti o različitim situacijama sa kojima se suočavaju organizacije uz pomoć EYF-a. Radiće se i na oživljavanju transparentnosti i odgovornosti izmedju EYF-a i omladinskih organizacija, kao i na umrežavanju nevladinih organizacija.

Mogu se prijaviti svi predstavnici nevladinih organizacija koji imaju izmedju 18 i 30 godina, vode omladinske projekte za medjunarodne organizacije koje su registrovane u okviru European Youth Foruma. Potrebno je i iskustvo u ispunjavanju aplikacija za EYF, uključujući i prva iskustva u radu sa onlajn sistemima EYF-a.

Troškovi puta i vize biće refundirani u skladu sa pravilima Savjeta Evrope i to samo učesnicima koji budu prisustvovali cjelokupnoj obuci. Smještaj i hrana biće obezbijeđeni u European Youth Centre-u u Strazburu.

Možete se prijaviti ispunjavanjem aplikacione forme.

Predstavnici nevladinih organizacija mogu poslati (nije obavezno) kratak video (najviše 90 sekundi) u kojem predstavljaju sebe i u kojem objašnjavaju koje informacije koje nisu sadržane u prijavi EYF treba da zna o njima.

Sve treba poslati na: [email protected] najkasnije do 10. januara 2015. godine.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje i ovdje.

Ues.rs.ba

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin