ESN International – Osvoji dvosedmično putovanje Europom uz malo kreativnosti

7 mar
Rok prijave 11.03.2018

Mov’in Europe projekt ESN-a International i ove godine otvorio je video natječaj čija dva pobjednika osvajaju dvotjedno putovanje europskim metropolama krajem ožujka.

Tako se na listi destinacija nalaze Milano, Porto, Krakov, London, Budimpešta i Barcelona. Također, ove godine pobjednici putuju zajedno i na ovoj ruti će imati prilike posjetiti spomenike pod zaštitom UNESCO-a u sklopu Europske godine kulturne baštine.

Sudionici moraju na Instagramu objaviti video dužine 45-60 sekundi na engleskom jeziku koristeći hashtagove #MobilityIsMyLifestyle i #SharingMyCulture tagirajući također @MovinEurope i @esn_int. Sam video bi trebao odgovoriti na pitanje Koliko mobilnost pridonosi interkulturalnom razumijevanju?

Službeni partneri ESN-a u ovom natječaju su Ryanair koji je osigurao avionske karte, Hosteling International te Dr. Walter koji se pobrinuo da oba putnika budu osigurana tijekom cijelog putovanja. Kako putovanje ne bi bilo suviše suhoparno, tu su lokalne podružnice ESN-a koje će pobjednicima pokazati grad iz perspektive lokalaca, ali i ESNcard s kojim će oba putnika imati priliku iskoristiti brojne popusti tijekom svog putovanja.

Možete objaviti svoj pobjednički video do 11. ožujka, 23:59 CET, a službeni početak putovanja je 26. ožujka 2018. Sretno!

Detaljne informacije i pravila natječaja možete pročitati na mrežnim stranicama Mov’in Europe projekta.

Pratite ih i na instagramu i youtube kanalu

Više info

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments