ELSA Mostar: Konkurs – natječaj za učesnike/ce tečaja Engleskog jezika za pravnike

13 mar
Rok prijave 17.03.2017

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) Mostar raspisuje Konkurs – natječaj za učesnike/ce tečaja Engleskog jezika za pravnike.

Tečaj Engleskog jezika za pravnike zajednički je projekt Američkog kutka u Mostaru i ELSA-e Mostar koji će trajati od 21.3.-13.4. 2017. godine. Tečaj će se održavati utorkom i četvrtkom u prostorijama Američkog kutka (Španjolski trg 1). Predavači će biti Jonathan Trousdale, direktor organizacije ”Svaki student” (21.3-30.3.2017.god u periodu od 14 h do 16 h) i Fullbright profesor David B. Forinash (4.4.-13.4.2017.god u periodu od 17 h do 19 h). Tečaj traje sveukupno 16 sati, a učesnici/e koji budu na minimalno 14 sati ostvariti će pravo na potvrdu o učešću.

  • PRIJAVA

Prijaviti se mogu svi zainteresirani  studenti  Pravnih fakulteta u Mostaru i mladi pravnici do 30-te godine. Prednost pri odabiru imati će članovi ELSA-e Mostar i Američkog kutka u Mostaru.

Napomena: podrazumijeva se da učesnici imaju osnovno znanje engleskog jezika da bi mogli sudjelovati na tečaju Engleskog jezika za pravnike.

  • NAČIN PRIJAVE

Prijava mora sadržavati CV u kojem je potrebno navesti aktivnosti ELSA-e Mostar na kojima ste do sada sudjelovali.

  • NAČIN PRIJAVE

Prijave se dostavljaju na e-mail adresu: [email protected] zaključno sa  17.3.2017. godine.

Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće biti uzete u razmatranje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin