ELIS: Besplatno psihološko savjetovanje za studente u Sarajevu

16 nov

Psihoterapija nije privilegija nego je pravo svakog ljudskog bića. Savjetovanje ELIS nudi potpuno besplatne usluge psihološkog savjetovanja svim studentima na području Sarajevskog kantona u periodu od 10. decembra 2016. godine do 10. maja 2017. godine.

Svi studenti će dobiti minimalno jedan termin od 60 minuta. Studenti koji imaju emocionalne probleme a da aktivno ometaju njihovo svakodnevno funkcionisanje mogu dobiti i do 10 potpuno besplatnih termina. Savjetovanje je anonimno i na njega se mogu prijaviti svi studenti bez obzira na fakultet (državni ili privatni) i nacionalnost. Usluge psihološkog savjetovanja se mogu dobiti na bosanskom i engleskom jeziku.

Usluge savjetovanja vrši Ensad Miljković, magistar psihologije. Pored osnovnih studija zavrašava dodatno četverogodišnju specijalizaciju u Centru za kognitivnu terapiju. Dodatno obrazovanje stiče također u Allbert Ellis Institutu (USA, New York); Beck Institut (USA, Pennsylvania); CBT Coaching College (UK, London); Praxis ACT (USA, Florida).

Studenski dani bi trebali biti najljepši dani vašeg života, dozvolite da vam pomognemo da zaista i budu. Savjetovanje ELIS je jedino mjesto na području Sarajeva gdje studenti mogu dobiti besplatno i anonimno psihološko savjetovanje na bosanskom i engleskom jeziku. Svi termini se mogu zakazati emailom na adresi [email protected] od 1. decembra 2016 godine. Redovna cijena za sve ostale korisnike Savjetovanje ELIS je 50KM po terminu.

Za više infromacija posjetite web stranicu www.elis.ba.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments