Ekonomski fakultet Sveučilišta Mostaru i INTERA: Stručne prakse za sve studente diplomskog studija

10 sep
Rok prijave 14.09.2016

U okviru novog nastavnog plana i programa na diplomskom studiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u sklopu nastave I. semestra predviđena je mogućnost obavljanja  stručne prakse u INTERA Tehnološki Park, koja će se vrednovati sa 2 ECTS boda i upisivati u indeks. Svi zainteresirani prijaviti se mogu na dolje navedeni link.

Mogućnost obavljanja prakse odnosi se na studente koji se akademske 2016./2017. prvi put upisuju na diplomski jednogodišnji studij.

Ekonomski fakultet dogovorio je realizaciju svih praksi za sve studente diplomskog studija (ali i svih ostalih zainteresiranih studenata) sa INTERA tehnološkim parkom. INTERA tehnološki park zaprimati će prijave studenata (https://goo.gl/forms/rIUTnSESJ8IMtOKh1i proslijediti ih različitim poduzećima i organizacijama koje će studentima ponuditi prakse.

Pozivaju se svi studenti diplomskog studija, ali i svi ostali studenti Ekonomskog fakulteta da se prijave na studentsku praksu koju Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru organizira u partnerstvu sa INTERA Tehnološkim Parkom, a  koji se provodi u sklopu projekta Partnership for innovation financiranog od strane USAID-a, a implementiranog od strane EDC-a.

Prakse će se organizirati tako da se studenti prijave u INTERA Tehnološki park na link do 14.9.2016.  godine nakon čega će im biti pronađena odgovarajuća praksa.

Mole se studenti da se na vrijeme prijave za praksu te da zahtijevane obrasce popune potpuno i uredno.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin