Dvadeseti business cafe u Sarajevu – Global Market Solutions

4 okt

Iz agencije Global Market Solutions najavljuju dvadeseti business cafe u Sarajevu koji će se održati 10. oktobra u Atrium Sali Hotela Europa sa početkom u 18,00 sati.

Nakon ljetne pauze Business cafe jedinstveni networking event nastavlja sa svojim misijom širenja pozitivne energije s ciljem razvijanja poduzetniče klime.

Na 20. Business Cafeu svi prisutni će imati priliku poslušati priče koje insprišu i dokazuju da je Bosna i Hercegovina zemlja u kojoj je moguće proizvoditi proizvode dostojne plasmana na svjetsko tržište.

O prilikama i izazovima s kojima se susreću poduzetnici u Bosni i Hercegovini govorit će gospodin Senajid Husić i Amar Mušeljić.

Senajid Husić je direktor konfekcijske-modne kompanija Bontex iz Maglaja. Bontex se bavi proizvodnjom muških i ženskih košulja i svoje proizvode plasira na Evropsko tržište: Švicarsku, Njemačku, Austriju, Italiju, Sloveniju i druge. Nakon jedanaest godina rada i
zalaganja, „ BONTEX“ zapošljava oko 250 radnika u koje spada poprilično mlad i ambiciozan kadar. O važnosti organizacije i humanom sistemu upravljanja govorit će gospodin Senajid koji vjeruje da u kompanijama gdje je zdrava radna klima, tu mora biti i uspjeha.

Amar Mušeljić je mladi poduzetnik i vlasnik novoosnovane kompanije AM ISKRA iz Kaknja. AM ISKRA je jedina kompanija u Bosni i Hercegovini za proizvodnju LED sijalica. O razlozima pokretanja biznisa te sticanju uslova za uplovljavanje u poduzetniče vode ispričat će nam Amar i time pokušati ohrabriti sve prisutne da je sve je moguće sad i ovdje.

Zainteresovani za event mogu se prijaviti putem emaila [email protected]. Ulaz na event je besplatan a broj mjesta ograničen.

(Visited 181 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments