Društvo fizičara FBiH vas poziva da se prijavite na zimski kamp fizike 2018

9 jan
Rok prijave 11.01.2018

Dragi ljubitelji fizike, Društvo fizičara u Federaciji Bosne i Hercegovine u saradnji sa obrazovnim institucijama Global Education i Internacionalnim Burch Univerzitetom ima čast pozvati Vas na Zimski kamp fizike 2018, koji će biti održan od 12. do 16. januara 2018. godine u prostorijama Internacionalnog Burch Univerziteta!

Najveća novost je to da će se po prvi put organizovati i kamp za učenike 8ih i 9tih razreda osnovnih škola, a sve ostale informacije o Zimskom kampu možete naći ovdje.

Pored toga, jedan cjelokupan dan kampa biti će posvećen radu sa eksperimentima, a imati ćete priliku i čuti predavanja od strane uspješnih bivših takmičara o mogućnostima koje vam otvara poznavanje fizike tj. čime se možete baviti nakon završetka srednje škole.

Prijava na kamp je otvorena za sve učenike bez obzira odakle dolaze, a napominju da je za sve učenike kojima je to potrebno obezbijeđen smještaj u internatu Sarajevo koledža. Prijavu možete izvršiti putem ovog linka a za sva pitanja možete se javiti porukom na FB stranici, ili na email [email protected].

S obzirom da je zimski raspust već počeo, mole se nastavnici i profesori da informaciju o održavanju kampa prenesu svojim učenicima ukoliko je to moguće.
Učenici koji iz opravdanih razloga nisu u mogućnosti priuštiti plaćanje kotizacije trebaju se obratiti na [email protected] kako bi se dogovorio odgovarajući popust ili oslobađanje od plaćanja kotizacije

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin