Drugi festival psihologije u Sarajevu

3 sep
Rok prijave 15.09.2017

Društvo psihologa FBiH Sarajevo obavještava da će se u periodu od 9.10. do 11.10.2017. godine održati Drugi festival psihologije u Sarajevu.

Ovom prilikom pozivaju se sve kolege psihologije sa područja Kantona Sarajevo da se sa različitim aktivnostima uključe u realizaciju Festivala i na taj način predstave svoj rad našoj zajednici, te pokažu širinu i značaj psihološkog djelovanja za ostvarivanje dobrobiti zajednice.

Prijavite se sa različitim aktivnostima (predavanje, okrugli sto, radionica, izložba, predstavljanje knjige, plakata, demonstracija rada psihologa u praksi, tribina na neku temu koja je trenutno aktualna, provođenje i prezentacija rezultata vašeg istraživanja, nastup na radiju, televiziji, pisanim ili elektronskim medijima, ili sa nekim sasvim novim aktivnostima za koje pretpostavljate da će pobuditi interes u zajednici i doprinijeti poboljšanju kvalitete života), koje ćete moći realizovati unutar svog radnog mjesta, gdje možete obezbijediti prostor za planiranu aktivnost.

Da bi prijavili svoje učešće potrebno je da imate obezbijeđen prostor u kojem ćete realizovati planiranu aktivnosti i da ispunite sve tražene podatke u prijavnom obrascu.

Krajnji rok za prijavu je 15.09.2017. godine.

FB Event

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments