Down To Five nagradni konkurs u pisanju eseja za studente

23 nov
Rok prijave 31.12.2017

Veb-sajt Down to Five objavljuje konkurs u pisanju eseja za studente osnovnih i postdiplomkih studija koji žele da osvoje novčanu nagradu za najbolji esej o internet marketingu.

Opis: Down To Five organizuje konkurs koji ima za cilj da studentima pruži finansijsku pomoć u obrazovanju. Nagrade su namijenjene studentima koji se upisuju ili su u toku svojih osnovnih i postdiplomskih studija. Dodjeljuje se nagrada u iznosu od 1 000 dolara za najuspješnijeg kandidata.

Uslovi: Pravo na prijavu ostvaruju aplikanti širom svijeta koji pohađaju ili se upisuju na osnovne ili postdiplomske studije.

Način prijave: Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected]. Da bi bili dio programa, aplikanti moraju napisati esej na temu „Budućnost internet marketinga“ koji ne smije sadržati manje od 800, a više od 1 000 riječi. Esej bi trebalo da sadrži detalje o aktuelnim trendovima u vezi sa korišćenjem društvenih medija, oglašavanja, platformi za elektronsku trgovinu u online marketingu, kao i o tome da li će se u budućnosti promijeniti ili napredovati . Esej mora biti napisan u Word formatu.

Pored navedenog, aplikanti moraju dostaviti i sljedeće podatke: ime, e-mail adresu, kratku biografiju sa naznačenim studijskim programom (oblast studiranja i akademska dostignuća). Kandidati takođe moraju dostaviti dokument koji dokazuje njihov status studenta.

Rok za prijavu je 31. decembar 2017. godine.

Više informacija: Down To Five je veb-sajt koji se bavi ispitivanjem zadovoljstva kupaca u određenim kategorijama proizvoda.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments