Dođite na radionicu kreativnog mišljenja u Sarajevu

4 dec

Studentsko savjetovalište DOMINO ima za cilj unaprijediti mentalno zdravlje studenata Kantona Sarajevo i omogućiti uvjete u kojima studenti imaju priliku postići više nivoe samoefikasnosti, samopoštovanja i produktivnosti, te smanjiti učinak stigme na odluku o traženju profesionalne pomoći.

Naredna aktivnost koju organizuju je Radionica kreativnog mišljenja, koja će se održati u prostorijama Udruge ADRA (Tepabašina br. 7, Sarajevo) 10. decembra, 2017. godine. Predavačica je Maja Balta, a predviđeno trajanje radionice je od 09:00 do 17:00 sati.

Ukoliko si zainteresiran/a da prisustvuješ radionici, onda odgovori na pitanja u nastavku (važno je da daš odgovor na sva postavljena pitanja). Napominjemo da je broj mjesta ograničen.

U pitanjima koja slijede ne postoje tačni, niti pogrešni odgovori, potrebno je da napišeš ono što misliš i osjećaš. Podaci koje nam daš prilikom ispunjavanja ankete bit će korišteni isključivo u svrhu izvedbe i analize učinaka radionice i u druge svrhe se neće upotrebljavati. Podaci neće biti dostupni trećim licima.

Za sva dodatna pitanja možeš se javiti pozivom na broj telefona: +387 64 450 1251 ili na email adresu: [email protected].

Materijali i osvježenje su obezbijeđeni. Radionica je besplatna, tvoje je samo da dođeš.

Odgovori na pitanja ovdje.

(Visited 379 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments