Dođite na info sesiju – Škola trčanja Klix 2018

25 feb

Škola trčanja “Klix” 2018 – Info sesija (šesta generacija) u organizaciji NGO Marathon Sarajevo

Škola trčanja Klix počinje u aprilu sa novim ciklusom treninga. U to ime, pozivamo vas da nam se pridružite na info sesiji na kojoj ćete imati priliku postaviti pitanja koja vas zanimaju o treninzima, opremi, ishrani, te čuti iskustva polaznika prethodnih generacija.

Uz podršku i nadzor iskusnih trenera, višedecenijskih maratonaca, glavni cilj Škole je da početnike nauči osnovnim pravilima trčanja, tako da mogu samostalno početi svoj novi „sportski“ život uz zdrave životne navike. Napredni trkači će moći popraviti rezultate i napredovati. Prethodna iskustva su iznimno pozitivna, grupa i dalje trenira zajedno, a naši trkači su u međuvremenu završili brojne polumaratone, maratone i triatlone po cijelom regionu i postigli nevjerovatan napredak.

Ovo je vanredna prilika da poboljšate kvalitet života i oslobodite se stresa uz neizmjernu količinu pozitivne energije i smijeha. Čekaju vas nevjerovatna prijateljstva koja se stiču samo zajedničkim kilometrima i „vanškloskim“ aktivnostima poput izleta, raftinga, putovanja, piknika, dnevnih i noćnih izlazaka i još mnogih drugih druženja.

Ne propustite ovu šansu da uradite nešto dobro za sebe. Životna revolucija se neće sama desiti!

Registrujte se ovdje i postanite dio najpozitivnije priče u gradu!

Vidimo se 31.03 u 11h u Cinema Cityju na info sesiji, a nakon toga 03.04. na prvom treningu!

FB Event

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments