Dječijem edukativnom centru „Svjetlice“ potrebni volonteri

16 okt
Rok prijave 27.10.2015

Dječiji edukativni centar „Svjetlice“ realizuje projekat Servis centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „Dajte nam šansu-Svjetlice“.  S obzirom da se  u Servis centar javlja sve veći broj korisnika, potrebno im je 15 volontera studenata psihologije, pedagogije, socijalnog rada, defektologije, kao i  učitelji, vaspitači, studenti fizičkog vaspitanja u cilju što kvalitetnije socijalizacije djece i mladih.

U okviru Servis centra predviđeno je da djeca i osobe sa poteškoćama mogu da borave do četiri časa, po potrebi, uz podršku i rad stručnog tima (psiholog, logoped, medicinska sestra, socijalni radnik). Takođe, boravak podrazumijeva  individualni rad, kao i različite kreativne radionice.

Kroz obuku za rad sa djecom sa poteškoćama, volonteri razvijaju sopstvene vještine i stiču neophodno iskustvo. Takođe, volonterima bi bila osigurana obuka za rad, volonterska knjižica, potvrda o volontiranju, te preporuka za dalje zapošljavanje.

Volonteri bi volontirali u prostorijama Servis centra „Dajte nam šansu-Svjetlice“,  u ulici Đure Đakovića 10 u Banjaluci.

Zainteresovani za volontiranje treba da dostave  svoju biografiju i motivaciono pismo na mail:  [email protected] najkasnije do 27. oktobra 2015. godine.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin