Digitala.press by Propulsion – Pogon za poduzetničko novinarstvo

19 apr
Rok prijave 22.04.2019

Propulsion, uz podršku Američke ambasade u Sarajevu, poziva vas da učestvujete na inspiracijskom događaju “Digitala.press by Propulsion – Pogon za poduzetničko novinarstvo” u četvrtak, 25. aprila 2019. godine, od 09:00 do 15:00 sati, u prostorijama HUB387 na adresi Maglajska 1, u Sarajevu.

Događaj je zamišljen kao pogon za lansiranje inovativnih biznis modela u novinarstvu i platforma za interaktivnu edukaciju o digitalnim komunikacijama.

Događaj će voditi Aleksandra Plazinić, doktorica nauka u oblasti strateških komunikacija i ekspertica za komunikacije, treninge poslovnih vještina i kreiranja online biznisa, koja trenutno živi i radi u Holandiji.

Aleksandra će održati inspiracijsko predavanje na temu „Novinarstvo i digitalni svijet bez granica“ uz dvije interaktivne radionice „Od ideje do profitabilnog biznisa u novinarstvu“ i „Iskomunicirajte vaš put do uspjeha“.

Naša ideja je suočiti novinare i novinarke sa izazovima financiranja digitalnog doba i osnažiti  ih da uspostave hrabre, održive i učinkovite poslovne modele koji će im istovremeno donijeti veću profesionalnu nezavisnost.

Na događaju će biti predstavljena platforma putem koje će svi zainteresovani moći prijaviti svoje inovativne ideje za kreiranje održivih poslovnih modela u novinarstvu.

Najbolje ideje će dobiti tehničku i mentorsku podršku za realizaciju.

Prijavite se za učešće na inspiracijskom događaju putem email adrese: [email protected] do 22. aprila 2019. godine do 14 sati.

Agenda događaja je dostupna na sljedećem linku – https://pr.fo/DGTLagenda

Inspirišite se, saznajte kako možete doći do efektne poslovne ideje, oblikujte je i prijavite.

(Visited 125 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević