Diaworks besplatno predavanje u Sarajevu – ‘Brend u digitalnom svijetu’ sa Biljanom Lovrinović

11 jun

Prijavite se e-mailom na [email protected]

Biznis centar bh. dijaspore (DBC) u Sarajevu, nastavlja sa organizacijom radionica sa uspješnim poduzetnicima i poduzetnicama iz bosanskohercegovačke iseljeničke zajednice. S tim u vezi, otvorili su poziv za prijave za novu radionicu “Brend u digitalnom svijetu” koju će realizirati u saradnji sa Biljanom Lovrinović 19. juna u DBC-u.

“Biljana Lovrinović je uspješna poduzetnica sa poslovnom adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, a koja je nedavno pokrenula i IT kompaniju u svom rodnom Travniku. Sa bogatim iskustvom u brendingu i marketingu, te razvoju web aplikacija i drugih IT rješenja, danas zapošljava tim mladih ljudi u BiH, te već bilježi dobre poslovne rezultate. Također, njena mreža kontakata u SAD-u i iskustvo u povezivanju i saradnji su nešto što svakako može koristiti našim poduzetnicima, ali i mladim ljudima zainteresovanim za unapređenje poslovnih prilika”, kazao je Armin Alijagić iz Biznis centra bh. dijaspore.

Biljana će se fokusirati na temu razvijanja brenda i izazova koje taj posao nosi u eri digitalne komunikacije. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem e-maila [email protected]

“Pozivamo sve zainteresirane da dostavite ime, prezime, te kontakt e-mail i broj telefona, a mi ćemo vas kontaktirati sa svim detaljima radionice. Biznis centar bh. dijaspore se nalazi na Marijin Dvoru u Ulici Augusta Brauna 2/1, a radionica je zakazana za 19.06., u 17 sati”, zaključuju iz DBC-a.

Aktivnosti Biznis centra bh. dijaspore podržane su od USAID Projekta ‘Diaspora Invest’.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović