DEI: Javni poziv za izbor najboljih fotografija na temu „I JA BIH U EU“

4 apr

Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH raspisuje javni poziv za izbor dvanaest (12) najboljih fotografija na temu „I JA BIH U EU“, od kojih će prvoplasirana fotografija po izboru stručnog žirija i prvoplasirana fotografija po izboru Facebook glasača biti nagrađene prigodnim nagradama.

Pristupanje Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji je jedna vrsta putovanja, na kojem naša zemlja mora odgovoriti na brojne izazove kako bi unaprijedila svakodnevnicu svojih građana i pristupila klubu dvadesetosmorice.

Pozivamo Vas da u svojim fotografijama zabilježite momente, dijelove ovog našeg puta i predstavite nam na inovativan i kreativan način kako i zašto BiH u EU.

Dvanaest (12) najboljih fotografija bit će predstavljeno na izložbama koje će biti organizovane povodom Dana Evrope i Evropske sedmice u različitim gradovima u BiH, te na internet stranici Direkcije i nalozima društvenih mreža Direkcije (Facebook i Twitter). Na jednoj od izložbi bit će organizovano prigodno proglašenje pobjedničkih fotografija po izboru žirija i Facebook glasača, kao i uručenje nagrada. Fotografije će biti korištene i aplicirane na promotivni i štampani materijal Direkcije.

Informacije o kriterijima i propozicijama učestvovanja na javnom pozivu za izbor najboljih fotografija na temu „I JA BIH U EU“ možete vidjeti ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin