Dan otvorenih vrata – Elektrotehnički fakultet u Sarajevu

13 maj

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu, jedna od najvećih i najrespektabilnijih domaćih visokoškolskih ustanova organizira Dan otvorenih vrata u subotu, 21.05.2016. godine, u vremenu od 10:00 do 16:00 sati u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne bb.

Pozivamo Vas da nas posjetite i da Vam predstavimo jedine međunarodno akreditirane programe u Bosni i Hercegovini iz oblasti računarstva i elektrotehnike.

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu umjesto obećanja nudi višedecenijsku tradiciju potvrđenu pozitivnim iskustvima brojnih generacija bivših studenata.

Diploma stečena na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu i danas otvara brojne prilike za zaposlenje i nastavak obrazovanja u Bosni i Hercegovini, Evropi i svijetu.

Ova manifestacija predviđena je u okviru programa predstavljanja Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu kako učenicima srednjih škola u Kantonu Sarajevo i šire, njihovim roditeljima, tako i svim zainteresiranim privrednim i društvenim subjektima iz okruženja.

FB EVENT

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin