Code Hub Mostar: Besplatan trening pravilnog ponašanja u konfliktnim situacijama

13 jun
Rok prijave 19.06.2018

Užurban radni dan, stresan posao i prekovremeni sati svakodnevnica su za većinu zaposlenika savremenih poduzeća i organizacija. Čak i u timovima, koji inače idealno funkcioniraju, u ovakvim situacijama može doći do nerazumijevanja, rasprave i konflikta, a članovi takvih timova često nisu spremni na to i ne znaju pravilno reagirati u takvoj situaciji. S druge strane, brzi životni tempo značajno utječe i na privatne odnose pa nerijetko se problemi pojavljuju i među članovima obitelji ili prijateljima.

Bilo da ste se već našli u toj situaciji, bilo da je se pribojavate u bližoj budućnosti ili samo želite znati pravilno reagirati, novi trening INTERA Tehnološkog Parka je idealan za Vas! U utorak, 19.6.2018.godine u 11h u Code Hub-u Mostar će se održati Code On Meetup Vol. 4: Conflict Training koji će voditi Arch Grieve, stručnjak iz Dayton Mediation Center koji se već godinama bave ovom problematikom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovaj interaktivni trening polaznicima će omogućiti stjecanje komunikacijskih vještina neophodnih za pravilno reagiranje u konfliktnim situacijama. Kroz grupne rasprave i interaktivne vježbe polaznici će na primjerima naučiti prepoznati situacije koje mogu dovesti do konflikta, ali i naučiti strategije kojima će te situacije izbjeći, spriječiti ili riješiti. Tijekom dva sata oni će naučiti trikove koje će već sutradan moći primjeniti u svim aspektima svog života.

Sudjelovanje na ovom meetup-u je besplatno, ali broj mjesta je ograničen. Stoga požurite i već danas ispunite prijavni obrazac linku!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments