Coca-Colina podrška mladima

18 jun
Rok prijave 21.07.2017

Želiš da razviješ životne i poslovne vještine i povećaš svoje šanse za bolju budućnost i zaposlenje? Potrebne su ti smjernice i savjeti kako da ostaviš dobar utisak i pokažeš sve svoje kvalitete u najboljem svjetlu? Prijavi se na projekat Coca-Colina podrška mladima u BiH!

Šta je Coca-Colina podrška mladima u BiH?

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokreće jedinstven projekat podrške razvoju mladih Coca-Colina podrška mladima u BiH. Nezaposlenim pojedincima, motiviranim da nauče kako da da se istaknu na tržištu rada, kroz ovaj program bit će omogućeno učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.

Kroz četverodnevni program interaktivnih radionica uz vrhunske profesionalce i mentore Coca-Cole HBC B-H Sarajevo, Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da prepoznaje, razvija, osnažuje i motiviše na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Dobijaš znanje
#NAUČI

Kroz četverodnevne edukativne radionice dobijaš priliku da usavršiš svoje životne i profesionalne vještine. Tako unaprjeđuješ svoje kvalifikacije i gradiš stav koji može biti presudan u dobijanju posla.

Dobijaš samopouzdanje
#PRIMIJENI

Tokom programa, uz priliku da naučiš više, upoznat ćeš stručnjake iz Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i dobiti smjernice i savjete kako da postaneš sigurniji/a i imaš više samopouzdanja.

Dobijaš potvrdu o učešću u programu
#KRENI

Po završetku programa dobit ćeš potvrdu o završenoj obuci, ali i potrebno znanje da kreneš sigurniji/a u potragu za svojim poslom.

Program je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili školovanje i ranjive grupe mladih. Očekivani broj mladih koji će proći edukativne radionice i treninge u Sarajevu i Banjaluci je 200.

Prijave su otvorene od 16. juna do 21. jula. Prijavi se na sljedećem linku.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments