Coca-Colina podrška mladima u Brčkom

24 aug

Drugi talas ovogodišnjih radionica za povećanje zapošljivosti bh. mladih počinje u Brčkom gdje PRONI Centar za omladinski razvoj kao partner omogućava prostor i svu potrebnu pomoć realizacije ovih radionica u Brčkom.

Drugi talas ovogodišnjih radionica programa osnaživanja mladih Coca-Colina podrška mladima, koji organizuje i realizuje Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, nakon ljetne pauze nastavlja se 3. septembra u Brčkom, a potom u Banjoj Luci, Istočnom Sarajevu i Zenici.

Jedinstveni program edukacije sastoji se od tri dana intenzivnih radionica i interaktivnih predavanja o ličnom razvoju, samoprocjeni, komunikaciji, organizaciji vremena, prodajnim vještinama, pregovaranju, upravljanju i realizaciji projekata, strateškom i poslovnom planiranju i finansijskoj pismenosti. Trodnevnu edukaciju vode certificirani treneri, koji polaznicima omogućuju da na njima prilagođen način razvijaju kompetencije i unapređuju postojeća znanja. Više informacija o načinu prijave za radionice u ostalim gradovima dostupno je na www.coca-colinapodrskamladima.ba.

Kada i gdje?  – Od trećeg do petog septembra 2018. godine u Omladinskom centru Brčko. 

Prijaviti se možete ovdje.

Više informacija.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments