Coca Cola: Novi pripravnički program za mlade!

1 dec
Rok prijave 14.12.2015

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je novi pripravnički program Uči, zalaži se, iskaži se otvarajući mladim fakultetski obrazovanim ljudima priliku za zapošljavanje u području marketinga, finansija, prodaje, upravljanja operativnim poslovima i ljudskim potencijalima.

ccCilj ovog jednogodišnjeg programa jeste pružiti mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih kompanija, koja je dio Coca-Cola Hellenic Grupe. Na taj način kompanija želi pridonijeti većoj zaposlenosti mladih, upozoriti na važnost usvajanja novih znanja i nakon završenog studija te na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere.

Konkurs za ulazak u Coca-Colin pripravnički program otvoren je do 14. decembra 2015, a sve informacije i uslove za prijavu studenti mogu pronaći na linku te na našoj Facebook stranici.

Odabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore koji im otvaraju mogućnost za ulazak u Coca-Colin program za razvoj talenata i ubrzani razvoj karijere kod jednog od najpoželjnijih poslodavaca na bosanskom tržištu i dobitnika niza priznanja za uspješno upravljanje ljudskim potencijalima.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments