CMB: Konkurs za prijem novih članova

9 mar

Skupština Centra mladih Bijeljina je odlučila da otvori poziv za nove članove Centra mladih Bijeljina, u sklopu toga u okviru Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji Centar mladih Bijeljina raspisuje poziv za sledeće vrste članstva:

Punopravni članovi (članovi Skupštine CMB) – 3 do 5 članova

Pripravni članovi (bliži saradnici) – 5 do 10 članova

Volonteri – nije ograničen broj članova.

Poziv je otvoren za sve mlade (od 15 do 30 godina starosti) do 16. marta 2017. godine, da bi ste se prijavili potrebno je da popunite prijavni obrazac i da isti pošaljete na sledeću e-adresu: [email protected].

Selekcija će se vršiti u dvije faze:
FAZA – OCJENJIVANJE PRIJAVNIH APLIKACIJA
Upravni odbor Centra mladih Bijeljina će ocijeniti sve prijavne aplikacije na redovnoj sjednici Upravnog odbora. Najbolje ocjenjene prijavne aplikacije će proći u drugu fazu, isti će biti obavješteni odmah nakon održavanja sjednice. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

FAZA – INTERVJU
Mladi čije prijavne aplikacije budu najbolje ocjenjene prolaze u drugu fazu, gdje će sa istima komisija od tri člana obaviti intervju (razgovor). Nakon čega će se objaviti rezultati konkursa odnosno o prijemu novih članova. Intervju sa mladima će biti održan 17. marta 2017. godine.

Centar mladih Bijeljina ovim putem poziva da se prijave na konkurs sve mlade sa područja grada Bijeljina koji žele da budu dio našeg tima, da budu društveno angažovani, samim tim i da pomognu mobilnosti i razvoju mladih, kao i da doprinose unapređenju i razvoje naše opštine.
O mjestu i vremenu održavanja intervjua bićete blagovremeno obavješteni.

Zašto se prijaviti?
Želiš se direktno baviti pitanjima mladih u našem gradu? Misliš da možeš da se angažuješ i radiš u veoma dobro organizovanom timu?

BUDI PROMIJENA KOJU ŽELIŠ DA VIDIŠ U DRUŠTVU!

Prijaviti se možete na ovom linku.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin