CLPR: Besplatan kurs Engleskog jezika

8 feb

Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona nastavlja sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države. Certifikat je moguće upisati u radničku knjižicu.

Građani koji ne podpadaju pod kategoriju socijalno ugroženih lica obavezni su finansirati samo udžbenik za svaki nivo koji košta 27,00 KM.

Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su još uvijek toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra na kojoj možete i pogledati u kojim gradovima je edukacija dostupna: www.centarlpr.com.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin