Cidea: Poziv za dostavljanje prijava za izradu web sajta

27 feb

Gradska razvojna agencija Banja Luka u saradnji sa Domom za nezbrinutu djecu Rada Vranješević i Udruženjem porodica sa 4 i više djece (4+), realizuje projekat „Uključivanje socijalnih kategorija na tržište rada“ sa ciljem da se mladi srednjoškolci i studenti iz gore navedenih kategorija obuče u izradi web stranica.

Na kraju obuke svaki polaznik bi uz stručnu pomoć predavača imao izrađenu po jednu web stranicu. Shodno naprijed navedenom, pozivamo preduzetnike koji nemaju web stranicu, da se prijave i uz minimalne troškove dobiju svoju web stranicu te na taj način postanu vidljiviji i konkurentniji na tržištu. Izrada internet stranice je trenutno jedna od najboljih investicija koje možete uraditi za svoje preduzeće.

Cijena izrade jedne web stranice u praksi košta od 500 do 5000 KM pa i više, a ovim projektom cijena bi bila simbolična 300 KM, (200 KM učesniku koji vam izrađuje web i 100 KM zakup domena I hostinga). Ovo je prilika da pomognete učenicima i studentima iz Doma Rada Vranješević i Udruženja 4 i više djece učešćem u ovom projektu i da ujedno dobijete svoju web stranicu kao jedan od vidova promocije vaše firme.

Molimo Vas da se prijavite putem telefona 051/394-250 ili na e mali adresu: [email protected]. Kontakt osoba za više informacija je Ivan Babić.

Izvor: http://www.cidea.org/images/stories/vjesti/169_lat.pdf

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments