Centar za ekonomski i ruralni razvoj nudi stručnu praksu studentima

18 jul
Rok prijave 25.07.2017

Poziv za studente, diplomirane ekonomiste i/ili mlade inžinjere iz oblasti poloprivrede, prehrambene industije i ostalih djelatnosti vezanih za ekonomski i ruralni razvoj.

Centar za ekonomski i ruralni razvoj (CERD), poziva sve zainteresovane studente završnih godina, diplomirane ekonomiste i/ili mlade inženjere iz opština sjeverozapadna Bosne i Hercegovine, a koji se formalno školuju ili su se školovali u oblastima  poljoprivrede, prehrambene industrije i drugih djelatnosti vezanih za ekonomski i ruralni razvoj, da iskažu svoj interes za obavljanje stručne prakse u 10 odabranih poslovnih subjekata. Detalji poziva nalaze se na ovom linku: Poziv

Zainteresovana lica, trebaju da popune Prijavni obrazac i da ga pošalju na adresu [email protected]. Popunjen prijavni obrazac je potrebno dostaviti na naznačenu e-mail adresu najkasnije do 25.07.2017. godine.

Nakon isteka roka za dostavljanje prijava, ukupno 10 zainteresovanih lica će biti odabrano za obavljanje stručne prakse u prethodno spomenutim privrednim subjektima.

Više informacija.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments