CEO konferencija – Mostar 2018.

9 feb

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu domaćin je CEO konferencije za 2018. godinu. CEO konferencija najveća je i najznačajnija studentska regionalna konferencija, održava se na javnim fakultetima u 4 države, a na njoj sudjeluje 80 govornika i više od 5000 studenata sudionika.

CEO konferencija postaje prepoznatljivo mjesto susreta mladih iz cijele regije. Nakon uspješno organiziranih konferencija u cijeloj regiji (Beograd, Zagreb, Podgorica) i BiH (Sarajevo, Tuzla, Banja Luka, Zenica), CEO konferencija dolazi i u Mostar. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, organizira treći put CEO konferenciju u Mostaru.

Konferencija će se održati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, dana 15.3.2018. godine s početkom u 9 sati.

Životnim iskustvom, inspirativnim govorima o usponima i padovima govornici će potaknuti iskre u svim mladima da rade, prate svoje ambicije i snove te da iskoriste puni potencijal. CEO konferencija za mlade povezuje stručnjake iz različitih oblasti, najuspješnija poduzeća u regiji s fakultetima i sveučilištima u regiji.

Prijave uz podatke: ime, prezime, organizacija, e-mail, broj telefona na službeni e-mail: [email protected]

CEO MOSTAR IS ON!

FB Event

(Visited 130 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Emina Mumić