CEO konferencija dolazi i u Mostar – Prijavite se!

14 nov

Ako želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Mostaru.

Nakon ovogodišnjih uspješno organizovanih konferencija u regionu (Beograd, Zagreb, Podgorica), Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, organizuje treću CEO konferenciju u Mostaru, koja je već sada postala prepoznatljivo mjesto susreta mladih.

CEO konferencija u Mostaru će biti održana 09. decembra 2017. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

CEO konferencija je projekat koji mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Svi koji odluče biti učesnici ovogodišnje CEO konferencije u Mostaru, će imati priliku osjetiti energiju motivirajućih govora nekih od 8 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče

Životnim iskustvom, inspirativnim govorima o usponima i padovima govornici će potaknuti iskre u svim mladim da prate svoju ambiciju i snove, te da iskoriste pun potencijal bez izgovora.

4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i 5000+ učesnika.

Najveća regionalna konferencija za mlade povezuje stručnjake iz različitih oblasti, najuspješnije kompanije i fakultete.

Očekujte neočekivano!

CEO MOSTAR IS ON!

FB Event

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments