CEO konferencija 2019: The Power of Choice

25 mar

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu najavljuje najveću regionalnu konferenciju za mlade koja se realizuje pod sloganom CEO konferencija 2019: ˝The Power of Choice˝. Konferencija će se održati u četvrtak, 11. aprila sa početkom u 9:00 časova u My FACE, Sarajevo.

Konferencija predstavlja posebno kreirani edukativni sadržaj koji na zanimljiv, motivirajući i inovativan način tretira problematiku mladih, sa posebnim fokusom na studente i maturante srednjih škola. Naš cilj je poticanje mladih na proaktivan pristup razvoju karijere, stimulisanje kreativnosti i inovativnosti, te sticanje tržišno-relevantnih kompetencija i preduzetničkog duha.

Impresivan panel govornika kombinirajući mladost, izvrsnost, iskustvo, kreativnost i stručnost podijelit će sa učesnicima njihove tajne uspjeha i načine kako da se savladaju prepreke. Govornici će također ukazati na konkretne mjere za povećanje prilika i bolji status mladih u našem društvu kolaboracijom javnog, biznis, civilnog i obrazovnog sektora (Quadruple helix).

Više informacija ovdje.

(Visited 117 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović