CEFE BiH: Podrška u pokretanju poduzetničkih djelatnosti

28 feb
Rok prijave 03.03.2017

CEFE BiH uz podršku predsjednika Republike Srpske, jedinica lokalne uprave sa područja šire banjalučke regije i drugih partnera implementira „Model integrisanog samozapošljavanja MODIS“ koji integriše već postojeće vladine i nevladine instrumente u sistem podrške preduzetništvu i zapošljavanju.

 

cNp4oE28

Ukoliko imate poslovnu ideju o kojoj ste razmišljali a niste znali kako da je ostvarite, plašile su vas komplikovane administrativne procedure ili se niste osjećali dovoljno sigurnim u svoje preduzetničke sposobnosti, a niste bili u situaciji da angažujete profesionalne konsultante da Vam u tome pomognu, sada imate jedinstvenu priliku da sve to i još mnogo toga zahvaljujući MODIS programu dobijete besplatno.

Prijavite se već danas na MODIS program i iskoristite priliku da zajedno sa našim iskusnim ekspertima formulišete svoju poslovnu ideju, popunite poslovni plan i steknete brojne vještine koje će vam koristiti u budućem preduzetničkom životu. Takođe, pomoći ćemo Vam da što kvalitetnije konkurišete na raspoloživa sredstva za finansijsku podršku, bilo da su to sredstva Zavoda za zapošljavanje, ministarstava, opština i drugih postojećih lokalnih fondova za podršku ili onih koje implementiraju međunarodne organizacije.

PORED TOGA:

Pružićemo Vam administrativnu podršku u procesu registracije djelatnosti.

Za prvih 30 djelatnosti koje budu registrovane nadoknadićemo taksu za registraciju preduzetničke djelatnosti u opštini (po 32 KM).

Za dodatnih 5 poslovnih ideja koje budu registrovane u sklopu programa i koje dobiju najbolje ocjene komisije, obezbijedićemo po 600 KM nepovratnih sredstava.

Da biste se prijavili, sve što treba da uradite je da popunite obrazac na ovom linku. Ukoliko Vam treba pomoć u popunjavanju formulara, ili bilo kakva dodatna informacija, kliknite plavo dugme za korisničku podršku na dnu ove stranice. Kada primimo Vašu prijavu, kontaktiraćemo Vas da vidimo kako Vam sve možemo pomoći. Vodite računa da ostavite ispravnu mail adresu i broj telefona.

Poziv je otvoren do 3. marta

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments