Caritas BiH: Natječaj za dodjelu sredstava

26 jan
Rok prijave 23.02.2017

Caritas BiH je 23. prosinca objavio natječaj za dodjelu sredstava u okviru projekta SOCIETIES -Support Of CSOs In Empowering Technical Skills, Inclusion of people with disabilities and EU standards in South East Europe (Potpora udrugama civilnog društva u osnaživanju tehničkih vještina, socijalnom uključivanju osoba s teškoćama u razvoju i u primjeni standarda EU u Jugoistočnoj Europi).

societas

Svrha projekta je osnažiti organizacije civilnog društva za sudjelovanje u javnoj raspravi i dijalogu s vlastima, povećavajući njihovu stručnost i znanje kako bi: utjecali na procese u donošenju odluka, te unaprijedili i promicali politike socijalnog uključivanja.

Objavljeni natječaj će je otvoren do 23 veljače 2017. godine, a u nastavku možete pronaći Dodatak natječaju koji uključuje kriterije prijavitelja, aktivnosti, troškova, pojašnjeni postupak odabira, te odgovore na često postavljana pitanja.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, uputiti email na [email protected], i to do 3. veljače 2017. godine. Pitanja i pojašnjenja podnesena nakon roka neće biti uzeta u razmatranje.

Odgovori na FAQ (često postavljana pitanja) bit će objavljeni na web stranici projekta i na web stranici Caritasa BiH najkasnije do 7. veljače, 2017. godine.

Projekt SOCIETIES je započeo 1. siječnja 2016. i trajat će 48 mjeseci, do konca 2019. godine, a u Bosni i Hercegovini se provodi u suradnji s Udruženjem za uzajamnu pomoć u duševnoj nevolji TK „Fenix“, uz podršku Federalnog ministarstva zdravstva, Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS, te Centra za mentalno zdravlje Vitez.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments